QUOTE
Aiga> Tala Fou > Talosaga o Mini Excavators

Talosaga o Mini Excavators - Bonovo

04-25-2021

Mini excavatorso masini e mafai ona faʻaogaina mo faʻaoga eseese, e pei o le eliina, talepe, ma le faʻafefe o le eleele.E iai i latou e eseese le lapopoa ma le malosi, e faalagolago i le galuega e fai ma e sili ona aoga pe a fai galuega faʻatoʻaga.

图片1 (1)

I le tausaga ua tuana'i, sa maitauina le fa'aogaina o tama'i eli i totonu o fa'ato'aga, aemaise o fa'ato'aga o lo'o faia ai le tele o lua lua ma tulaga maualuga.O lenei tulaga e mafai ona faʻatatau i le tipiina o le agavaʻa o le masini.Faatasi ai ma le tama'i excavator, e mafai e faifaato'aga ma faifa'ato'aga fa'ato'aga fa'ato'aga i se masini e tasi nai lo le mautotogi pe fa'atau ni masini se tele.

Pe e te fa'atautaia se fa'ato'aga susu, galuega fa'ato'aga, po'o se lafu povi, e tele naua galuega i tua atu o le gaosiga.Mini excavators ua faʻamaonia le aoga tele i galuega faʻaleleia e manaʻomia e faʻaauau ai galuega faʻatoʻaga i se auala sili ona lelei.O nisi nei o na galuega e sili ona taua ma e aoga tele ai tama'i excavators:

Fa'apala.

O tama'i excavators e faia mo le eliina o alavai ma alavai ona e matua felavasa'i ma e mafai ona galue i nofoaga pupuni.Faatasi ai ma le pakete saʻo poʻo le meafaigaluega galue, o nei masini o loʻo i ai le malosi, aapa, ma le saʻo e manaʻomia e eli ai alavai ma tausia lelei.

Faiga pa.

E le o po se lilo o lenei galuega o loʻo faʻaauau pea i le tele o lafumanu, faʻatoʻaga, ma lafumanu ma galuega faufale.O se tama'i excavator ma se auger e mafai ona faia ni pu pou pa i le afa o le taimi masani.Ma o le saoasaoa o se mea taua i le fausiaina poʻo galuega lafumanu, o le mini excavator o se paaga sili mo le fausiaina o pa.

Puleaina o vao ma vao.

Ua lauiloa o le tele o le vao ma le tuputupu aʻe o vao e avea ma avega faifaipea i galuega faʻatoʻaga, aemaise lava i tafatafa o auala, auala, ma auala taʻavale.Ole tama'i excavator fa'atasi ma le salu po'o le moa e mafai ona fesoasoani e pulea le tele ma fa'amama auala ma auala.O le mafuaaga lea ua avea ai i latou ma paaga sili e tulaga ese i totonu o mea uma o Faatoaga.

Fa'amamaina o le eleele.

Pe o e fa'amama se fanua e totō ai fuala'au po'o le tele o avanoa mo au lafumanu e 'ai ai, e tele mea faigaluega e mafai ona fa'apipi'i i se tama'i eli e fesoasoani ia te oe i nei galuega.Faatasi ai ma i latou o le pulumu tipi, o le ripper, o le lima matua ma / poʻo le matau.

Mo so'o se galuega o lo'o ta'ua i luga, o tama'i excavators o se filifiliga lelei, ma e sili ona fautuaina e te fa'afeso'ota'i ma se fa'atau vaega o anufe po'o so'o se isi fa'atau mea faigaluega mamafa e tusa ai ma lou mana'o.

O lefaatinoga ma le faaaogainao Mini-Micro excavators, o le a matua faʻateleina le gaosiga i au faʻatoʻaga faʻatoʻaga, e le gata i le gaina, faʻamamaina, faʻaogaina o otaota ma le faʻaleleia o atinaʻe.

O se fa'aoga sili atu i itula masini ma itula o tagata o le a fa'aalia i le taimi lava e uma ai le fa'aogaina o nei mea faigaluega i totonu o le fanua.I le isi itu, i le vaega faufale, o le faʻaaogaina o nei masini ma a latou meafaigaluega, i talosaga ma galuega faʻatapulaʻaina e le lautele o avanoa, o le a faʻaleleia ai le faʻaogaina o le taimi ma faʻaitiitiga ai tau faʻapitoa i ia galuega.O se fa'ata'ita'iga o lenei mea o le viliina ma le viliina o fola sima i totonu o fale o le a matua aoga i tau ma le sa'o o le taimi.

I le faaopoopo atu i mea uma o loʻo faʻamatalaina i luga, e taua le maitauina o le siʻitia o faʻatauga o mini excavators i faʻatoaga talosaga e ofoofogia.E le gata i lea, o lo'o fa'atupuina le tele o mea faigaluega fa'ato'aga laiti i le tolu i le valu tone o lo'o avanoa nei i le maketi.Ina ia maua nisi faʻamatalaga e uiga i nei masini ma pe faʻapefea ona avea ma meafaigaluega taua i lau faʻagaioiga, faʻafesoʻotaʻi le tufatufaina o mea mamafa o loʻo lata ane ia te oe, iBonovomatou te avanoa i taimi uma e tuʻuina atu ia te oe le gauai patino ma faʻamaonia uma ou masalosaloga.

Se mea e uiga ia Bonovo: O matou o se kamupani tuʻufaʻatasia ma amata la matou lava fale gaosimea i le 2006 ae o matou poto masani faʻapisinisi na amata mai i le 1990s, e 3 a matou fale gaosimea, 2 o loʻo i totonu o le taulaga o Xuzhou (lea o loʻo i ai le lauiloa lauiloa XCMG), gaosiga o mea faʻapipiʻi faʻapipiʻi ma mini excavators. .O le isi falegaosimea o loʻo i Xiamen, lea matou te gaosia ai le tele o vaega o lalo o le taavale.We atoatoa le gafatia e sapalaiminielisma ona mea fa'apipi'i talafeagai.Faamolemole agaleleifesili mai ia i matousales@bonovo-china.com afaio lo'o e su'einatama'i excavators faapitoa.

图片2 (1)