QUOTE
Aiga> Tala Fou > E fa'afefea ona fa'aleleia le soifua tautua o nifo pakete excavator

E faʻafefea ona faʻaleleia le ola tautua o nifo pakete eli - Bonovo

03-15-2022

Ua masaesa lou nifo pakete?E fa'afefea ona fa'aleleia le ola tautua o nifo o lau pakete eli?

O le nifo pakete o se tasi lea o vaega autu o le excavator.I le faagasologa o le eliina, o nifo pakete e masani lava ona galue i luga o oa, papa poʻo palapala.O nifo pakete e le gata ina mafatia i le faʻaseseʻe o lavalava, ae o loʻo i ai foi se avega faʻapitoa, lea e faʻapuupuu ai le ola tautua o nifo pakete.

Aisea ua Fai ai nifo pakete

A o galue le excavator, o foliga galue taʻitasi o nifo pakete o loʻo faʻafesoʻotaʻi ma le mea o le a eliina, ma o le tulaga faʻalavelave e ese i laʻasaga galue eseese o le faagasologa o le eli.

pakete Tiute Sili1

Muamua lava, pe a faʻafesoʻotaʻi nifo pakete ma le meafaitino, ona o le saoasaoa vave, o le pito o nifo pakete o le a faʻalavelaveina i le mamafa o le mamafa.Afai e maualalo le malosi e maua mai ai mea nifo pakete, o le a tupu le palasitika i le pito.A'o fa'atupula'ia le loloto o le eli, o le a suia le mamafa o nifo pakete.

Ma, pe a tipi e le nifo pakete mea, o le fegalegaleai vavalalata i le va o le pakete nifo ma mea e maua ai se extrusion tele i luga o le fogaeleele, ina ia maua ai le feteʻenaʻiga i le va o le galuega o le nifo pakete ma mea.Afai o le mea o le maa malo, sima, ma isi, o le a sili atu le feteʻenaʻiga.

 fa'alautele lima 3

O lenei faiga e galue pea i luga o foliga galue o nifo pakete, e gaosia ai tikeri eseese o le ofuina, ona maua ai lea o lua loloto, e oʻo atu ai i le soloina o nifo pakete.O le mea lea, o le lelei o le pito i luga ole pakete nifo nifo e afaina tonu ai le ola tautua o le nifo pakete.

7 auala e faʻaleleia ai le ola tautua o nifo pakete

Filifili le mea uelo sa'o

1. Ina ia faʻaleleia le faʻaogaina o nifo pakete, e manaʻomia le filifilia o mea faʻapipiʻi talafeagai mo le faʻafefeteina (o le uʻamea manganese maualuga e faʻaaogaina lautele i tulaga faʻaofuofu maualuga).Ina ia mafai ona maua se pakete nifo e lelei le ofuina, e masani ona manaʻomia le faʻaleleia atili o mea faʻapipiʻi e ausia ai le mamanu o vaega maualuga ma faigata.

Ituaiga nifo pakete

 pakete-nifo-ituaiga

tausiga i aso uma

2. O le ofuina o nifo pakete i itu uma e lua o le excavator e tusa ma le 30% vave nai lo le ogatotonu.O itu e lua ma le ogatotonu o nifo pakete e mafai ona faʻaaogaina e fesuiaʻi, ma faʻaitiitia ai le numera o toe faʻaleleia, faʻateleina le ola tautua o nifo pakete.

3. Toe fa'aleleia nifo pakete i le taimi a'o le'i o'o i le tapula'a.

4. Pe a galue le excavator, e tatau ona gauai atu i le mea moni o le pakete pakete e tatau ona faʻasaga i foliga galue pe a eli, ina ia le faʻaumatia nifo pakete ona o le faʻafefe tele.

5. A tele le tetee, aloese mai le sasau o le lima eli mai le agavale i le taumatau, ma aloese mai le gau o nifo pakete ma nifo nifo e mafua mai i le tele o le malosi agavale ma taumatau.

6. E fautuaina e sui le nofoa nofoa pe a uma le 10% ofuina.O lo'o i ai se va tele i le va o le nofoa fa'aoga ua masaesae ma nifo pakete.O nifo pakete e faigofie ona gau ona o le suiga o le tulaga faʻalavelave.

7. Fa'aleleia le faiga o le ta'avale o le excavator e taua tele e fa'aleleia ai le fa'aogaina o nifo pakete.Pe a sii i luga le lima, e tatau i le avetaavale excavator ona taumafai e aua le gaugau i luga le pakete ma gauai atu i le faʻamaopoopoina o le gaioiga.