QUOTE
Aiga> Tala Fou > Fa'afefea ona tausia lau pakete excavator

Fa'afefea ona tausia lau pakete eli - Bonovo

06-16-2022

E faigata le galuega o pakete eli – e eli i le aso atoa ma e masani ona tuua i elemene pe a le faaaogaina.Mo lenei mafuaaga, o le ae iloa ai o lau masini o le a alu i le tele o pakete i lona olaga atoa.E taua le iloa e pei lava ona e tausia au meafaigaluega i totonu o le fale, e tatau foi ona e tausia au pakete o loʻo i fafo!

 pakete eli

Ia maua le tele o lau pakete eli e ala i le togafitia lelei - o le tausiga o le ki.

O a matou fautuaga sili ia mo le mauaina o se pakete maloloina, ma o se taunuuga, faʻateleina le gaosiga ma le faʻasaoina o tau.

1. Siaki lau pakete a'o le'i fa'aoga uma

E foliga mai e faigofie lava, ma e moni lava!Ae o le siakiina o au pakete aʻo leʻi faʻaogaina taʻitasi e taua tele mo le faʻamautinoa e te faia se galuega lelei.E le gata i lena, o se pakete ua faaleagaina o se lamatiaga i le soifua maloloina ma le saogalemu o tagata uma i luga o lau saite.

Ia mautinoa e siaki lau pakete mo:

  • Va'aiga ta'e
  • Tatala, malepe pe leai ni mea faigaluega e fa'aogaina ai le eleele (GET) pe ofuina ni ipu
  • Vaega ua soona ofuina (e aofia ai le uelo fufulu solo o ipu o lavalava)
  • Faiga ga'o ga'o o lo'o fa'ate'a lelei le ga'o mai pine ta'itasi
  • Ufiufi fa'apipi'i mo pine ma laina ga'o
  • O vao e le o savali ese mai pupuni
  • Afai o se suo foliga, ia mautinoa o lo'o fa'aoga sa'o le faitoto'a ma le auvae ma e le'o masa'a fagufagu

FAAMANATU– Afai e te mauaina na keke palapala i luga o lau pakete, atonu e aoga le tuʻuina atu o se mea mama lelei ona faʻapipiʻi lea i se mea e pei o le WD-40.E tatau ona e toe talosaga soo.

2. Aua le fa'aoga sese

Afai o le soifua maloloina o lau masini ma le pakete e taua ia te oe, aua le faʻavalevalea i lau masini!O le mafua'aga masani o le fa'aofuina o pakete o le savali.O le savali e tu'u ai le fa'apopoleina o le pakete – e te tu'uina atu le mamafa tele pe a e savali.Ae o togafiti e pei o le viliviliina o se tagata faasee vai faataamilo i se vaituloto atonu o le a le aoga tele foi i au pakete.

3. Ia mautinoa o lo'o e fa'aogaina le pakete sa'o mo le galuega

E taua tele lou fa'aogaina o le pakete sa'o mo le galuega.O se mea sese masani o le faʻaaogaina o se pakete lapoʻa, ma le manatu o le a faʻataunuʻu vave ai le galuega.E mafai ona faʻataunuʻuina le galuega, ae o le a faia i se tau sili atu ma itiiti le lelei.O le galuega e sili ona lelei e faia i se pakete e saʻo le lapoʻa, e le laʻititi tele ma e le tele tele.E le mafai ona e fa'aogaina i taimi uma se pakete fa'apitoa, ae e tatau lava ona e taumafai e maua le mea sili e fetaui mo le galuega.

4. Aua nei galo e sui soo ou nifo pakete

O nifo ma'ai pakete o le a fa'amautinoaina le fa'afaigofieina o le ulu i totonu o le eleele ma sili atu ona lelei le eliina.O nifo pakete e taugofie pe a faatusatusa i le le lelei o le eliina.O nifo gugu ma lapotopoto o le a fa'aogaina atili ai le suauu ma fa'aalu ai le tele o le taimi ole fa'agaioia ile eliina.Ia manatua foi ia faaeteete pe a sui foi ou nifo.

5. Filifili le pakete sili

O le auala pito sili ona faigofie e maua ai se pakete maloloina o le faʻatau lea o se pakete lelei i le mea muamua!Afai e te filifilia le pakete sili ona taugofie, o le mea moni o se tulaga o le mauaina o mea na e totogiina - leaga, le lelei le mamanu ma le u'amea maualalo.Afai e te teu faafaigaluega i se pakete sili atu (mo na o sina mea itiiti), o le a vave ona tauia oe i le lelei o le faatinoga ma le lelei o le suauu.Apakete sili atuo le a sili atu foi ona umi ona o lona mamanu e tuu ai le pakete i lalo ifo o le popole.

O le tausia o lau pakete e le faigata, e na'o le va'ai i ai ma fa'aoga tatau.Afai e iai sau pakete lelei ma tausia lelei, o le a tauia oe i le faateleina o le gaosiga ma le lelei.Fa'afeso'ota'i Bonovo mo se pakete sili atu!