CITATI
Bëni një përshtatje të përsosur

KATEGORIA E PRODUKTEVE

 • Shtojcat

 • Nëngarkesë

 • Makineri

PONTON AMFIBI

Mësoni më tepër>

KUNDËRTIMI I LIDHJES

Mësoni më tepër>

GJURME GOME

Mësoni më tepër>

SHKARKUES BACKHOE

Mësoni më tepër>

SHKARKËS TRIMOR

Mësoni më tepër>

EKSKAVATOR

Mësoni më tepër>

NGARKESI ME RROTA

Mësoni më tepër>
PSE ZGJIDHNI BONOVO
 • Ekipi me eksperiencë të kërkimit dhe zhvillimit

  Bonovo është një furnizues me rritje të shpejtë për pajisjet e ndërtimit. Me më shumë se 20 vjet përvojë në teknologji

 • Punëtorë me kualifikim të lartë

  Saldimi është procesi më i rëndësishëm gjatë prodhimit të kovës, të gjithë saldatorët në Bonovo janë të trajnuar mirë me më shumë se tre vjet përvojë në saldim.

 • Pajisje të specializuara

  Të gjitha pajisjet e përdorura në procesin e prodhimit të kovave janë të specializuara të përshtatura për të përmbushur një nivel të lartë cilësie.

RRETH BONOVOS

Zgjidhni një furnizues profesional të makinerive të ndërtimit

Xuzhou Bonovo Machinery & Equipment Co., Ltd. është një kompani profesionale që integron R&D, prodhimin dhe shitjet e bashkëngjitjeve të makinerive të ndërtimit, pjesëve GET dhe karrocave. Nga përdoruesit përfundimtarë dhe partnerët OEM tek tregtarët tanë, Bonovo ka krijuar një reputacion për cilësi të jashtëzakonshme dhe shërbim ndaj klientit. Ne kemi ndërtuar bashkëpunim solid me tregtarët me famë botërore si OEM në mbështetjen e përpunimit dhe kemi ofruar shërbime mbështetëse për prodhuesit vendas dhe të huaj.

Mësoni Më Tepër
 • 10000+

  Klientët

 • 5000+

  Produktet tona

 • 50000 +

  Fabrika jonë

 • 100+

  Vendet e shërbimit