QUOTE

Профил на компанијата

Xuzhou Bonovo Machinery & Equipment Co., Ltd. е професионална компанија која интегрира истражување и развој, производство и продажба на приклучоци за градежни машини и GET делови.Од крајни корисници и OEM партнери до нашите дилери, Bonovo изгради репутација за исклучителен квалитет и услуги за клиентите.Изградивме солидна соработка со светски познати дилери како OEM за поддршка на обработката и обезбедивме услуги за поддршка за домашни и странски производители.

Со напредна производствена технологија и предности во ресурсите во индустриските кластери, Боново генерира 2 главни деловни поделби, а тоа се делови од Боново иДиг-дог машинии тимот на Боново е секогаш способен да ви обезбеди секакви квалитетни машински производи без разлика дали сте сопственици на брендови, дилери или крајни корисници.Bonovo е познат по производството на висококвалитетни корпи, брзи спојки, рачки, рачки и стрели, прав, рипер, палци, гребла, прекинувачи и компактори за сите видови багери, утоварувач со лизгачки управувач, натоварувачи со тркала и булдожери.

Bonovo Attachments е посветен на помагање на клиентите да добијат поголема разновидност и продуктивност преку обезбедување на додатоци со врвен квалитет уште од 1998 година.Со производна површина од 550.000 квадратни стапки и годишна вредност на производство од 6000 тони, проверката на квалитетот тече од сечење, спојување, обработка, заварување, шут-минирање до склопување и боење.Bonovo воспостави целосен и ефективен систем за обезбедување квалитет и го доби сертификатот ISO9001: 2000, CE, SGS.Ние разбираме дека совршената комбинација на висококвалитетен материјал и напредната технологија за термичка обработка се клучните фактори зад успехот на брендот BONOVO.И силниот R&D, како и повеќето професионални продажни тимови, сигурно можат веднаш да ги задоволат сите ваши барања за прилагодување.

Знаеме дека нашиот успех е директно поврзан со вашиот успех и со нетрпение очекуваме да разговараме што можеме да направиме за да ви помогнеме да направите повеќе во иднина.Ви благодариме што размислувавте да работите со BONOVO.

Корпоративна култура

Избирањето на нас ќе ви овозможи најавторитативно корисничко искуство, а нашите производи и услуги се професионални и првокласни

Изјава за мисија

Изборот на соодветен додаток ви помага да заштедите безброј часови и буџет за време на работата.Наша мисија е постојано да обезбедуваме соодветна приврзаност за нашите клиенти.Ние му помагаме на клиентот да работи повеќе секој ден и да прави повеќе секој ден со зголемување на продуктивноста.Ние го правиме совршеното вклопување.

Нашата филозофија

Клиентот е на прво место, вложуваме максимални напори да ги надминеме вашите очекувања, тоа е нашата мотивација. Деталите се важни.

ПАТ НА РАЗВОЈ

Во 2022 година успешно се регистрирани четири патенти
Во 2021 година, групацијата Боново успешно се трансформираше за да го основа целосниот оддел за машински бизнис, а брендот Digdog беше регистриран.
Во 2020 година, Боново учествуваше на американската изложба Conepxo и на руската изложба CTT
Во 2018 година беше успешно регистриран патентот за корисен модел на долг дофат на раката
Во 2016 година Боново ја реализира интеграцијата на фабриката и трговијата
Во 2015 година, трговската марка Боново беше успешно регистрирана
Во 2012 година беше основана Xuzhou Bonovo Machinery And Equipment Co., Ltd

2022 година

2021 година

2020 година

2018 година

2016 година

2015 година

2012 година

Изложба

CONEXPO-CONAGG

2023 година

CONEXPO-CONAGG

2023 година

Баума

2020 година

Баума

2020 година

Баума

2018-01

Баума

2018-01

Баума

2016-02

Баума

2016 година

Баума

2020 година

Баума

2020 година

Сертификат