QUOTE
Hjem> Nyheter > Hvordan kvalitetskontroll hjelper deg å betjene flere kunder og større markeder?

Hvordan kvalitetskontroll hjelper deg med å betjene flere kunder og større markeder? - Bonovo

29.11.2021

Kvalitet er en viktig faktor når det kommer til ethvert produkt eller tjeneste.Med den høye markedskonkurransen har kvalitet blitt markedetdifferensiatorfor nesten alle produkter og tjenester.Kvalitetskontroll er avgjørende for å bygge en vellykket virksomhet som leverer produkter som møter eller overgår kunder'forventninger.

Bonovo ble etablert i 2006 som har vært dedikert til å hjelpe kunder med å få mer allsidighet og produktivitet gjennom å tilbyvedlegg av overlegen kvalitetsiden 1998-tallet.Merket er kjent for produksjonbøtter av høy kvalitet, hurtigkoblinger, griper, arm og bom, pulverisatorer, rippere, tomler, raker,brytereog komprimatorer for alle typer gravemaskiner, kompaktlastere, hjullastere og bulldosere.

Vi har hatt svært få kvalitetsklager de siste årene, og vi satte alltid stor pris på de verdsatte kundene som noen gang har gitt oss forslag eller kvalitetstilbakemeldinger om produktforbedring.

På Bonovo-fabrikken holder vi møter hver måned for å slå sammen kjernepersonellet i produksjonsavdelingen og gutta fra kvalitetsavdelingen for å diskutere et spesifikt emne.Hver gang kan temaet være annerledes, men det handler om å diskutere hvordan vi kan forbedre produksjonshåndverket vårt, hvordan vi kan forbedre kvaliteten eller hvordan vi kan løse kundens bekymringer og forslag. 

Dette er et gratis og åpent diskusjonsmøte hvor gutta som har ansvaret for produksjonen vil vurdere gjennomførbarheten av forbedringsplanen fra et produksjonsperspektiv og diskutere om den kan forbedre produksjonseffektiviteten og spare kostnader.Kvalitetskontrollgutta vil også analysere muligheten fra et perspektiv om kvalitetsforebygging og -kontroll.Noen ganger er det virkelig en het diskusjon!

Denne store vanen har vært med fabrikken i minst 10 år, enten det var i den gamle fabrikken eller nå i de nye verkstedbygningene.

gravemaskinfestefabrikk
BONOVO gravemaskinskuffe
BONOVO

Selv om produksjonsavdelingen og kvalitetskontrollavdelingen ser ut til å være motstridende avdelinger, samarbeidet disse utøverne på fabrikken så godt med hverandre og begrenset hverandre ordentlig, at de jobbet sammen for å sikre god kvalitet for kundene våre.

Vi er overbevist om at denne vanen definitivt vil hjelpe oss bedre å betjene merkevarekunder over hele verden, og hjelpe dem med å skape merkevaredrømmer og gi dem et omdømme av overlegen kvalitet.