QUOTE
Aiga> Tala Fou > E fa'afefea ona fa'agaoioi se Mini Excavator?

E fa'afefea ona fa'agaoioi se Mini Excavator?- Ponovo

01-05-2021

Mini excavatorssa iloiloinameataaloe le aufaipisinisi masini mamafa i nai sefulu tausaga talu ai ina ua faʻafeiloaʻi muamua i latou, ae ua latou mauaina le faʻaaloalogia o konekarate faufale faufale ma faʻapolofesa galuega i luga ole laiga i le faigofie o le faʻaogaina, laiti.tulagavae, tau maualalo, ma le fa'agaioiga sa'o.E avanoa mo tagata e ona fale e fa'aoga mai pisinisi lisi, e mafai ona latou fa'afaigofie galuega mai se fa'afanua fa'ato'aga po'o se galuega fa'aoga.O fa'avae nei mo le fa'agaioiina amini.

Laasaga

1

1.Filifili se masini mo lau poloketi.Minis e sau i le tele o lapopoa, mai le super compact e itiiti ifo i le 4000 pauna, i le mamafa e toetoe lava a oomi i totonu o le vasega masani o excavator.Afai o lo'o e eliina se tama'i alavai mo se galuega fa'asusu fa'a DIY, pe fa'atapula'aina lou avanoa, alu mo le la'ititi la'ititi o lo'o maua i lau pisinisi lisi mea faigaluega.Mo galuega tetele fa'afanua, o se masini 3 po'o le 3.5 tone pei o seBobcat 336atonu e sili atu ona fetaui mo le galuega.

2

2.Fa'atusatusa le tau o le lisi ma le tau o tagata faigaluega a'o le'i teu fa'afaigaluega i le lisi o le vaiaso. 

E masani lava, o tama'i excavators e totogi mo le tusa ma le 150 tala (US) i le aso, faʻaopoopo i ai le kilivaina, pikiina, totogi o suauʻu, ma inisiua, o lea mo se faʻaiuga o le vaiaso e te faʻaaluina pe tusa ma le 250-300 tala (US).

3

3.Siaki le tele o masini i lau pisinisi lisi, ma fesili pe latou te faia ni faʻataʻitaʻiga ma faʻatagaina tagata faʻatau e masani i le masini i luga o latou fale.O le tele o pisinisi fa'atau mea faigaluega tetele o lo'o i ai se nofoaga fa'aleleia e fa'ataga ai oemaua le lagonaole masini fa'atasi ai ma se va'aiga poto masani.

4

4.Va'ai i luga o le tusi lesona a le tagata fa'afoe ina ia mautinoa ua e masani i le nofoaga ma le fa'amatalaga sa'o o fa'atonuga.O lenei taʻiala o loʻo faʻasino ai le tele o minis masani, e aofia ai Kobelco, Bobcat, IHI, Case ma Kubota, ae o loʻo i ai sina eseesega, e oʻo lava i le va o nei tagata gaosi oloa.

5

5. Va'ai i fa'ailoga lapata'i ma pepa fa'apipi'i fa'ata'amilo i le masini mo isi fa'atonuga fa'apitoa po'o fa'atonuga i le masini fa'apitoa o le a e lisiina pe fa'aoga.O le ae matauina foi faamatalaga o le tausiga, siata fa'amatalaga, ma isi fa'amatalaga talafeagai fa'apea fo'i ma le fa'ailoga a le tagata gaosi oloa mo fa'amatalaga pe a okaina vaega o lo'o iai le numera o le masini ma fa'amatalaga e uiga i le mea na faia ai.

6

6. Ave le excavator kiliva, pe fuafua e piki mai le pisinisi lisi pe afai e mafai ona e maua se loli o loʻo i ai se taavale toso mamafa.O le tasi tulaga lelei o le tama'i eli e mafai ona toso i luga o se taavale toso e faaaoga ai se pikiapu masani, pe afai o le mamafa o le masini ma le taavale toso e le sili atu i le gafatia o le loli.

7

7. Su'e se tulaga, manino vaega e fa'ata'ita'i ai le masini i totonu.Minis e mautu, ma se paleni lelei tele ma fai si lautele lauteletulagavaemo lo latou lapopoa, ae e mafai ona fuli, o lea ia amata i luga o le mausali, eleele laugatasi.

8

8.Va'ai fa'ata'amilo i le masini pe i ai ni vaega matala pe fa'aleagaina e ono lamatia ai le fa'aogaina.Vaavaai mo le suau'u suau'u, isi sua susu, leiloa uaea pulea ma so'oga, ala leaga, po'o isi fa'afitauli e ono tula'i mai.Su'e lou nofoaga e tape ai afi ma siaki le maualuga ole suau'u afi ma le fa'amalieina.O faiga masani ia mo le fa'aogaina o so'o se mea faigaluega, ia fai ma masani le tu'uina atu o so'o se masini e te fa'agaioia, mai le mooti vao i le bulldozer se.toe tasia'o le'i viliina.

9

9.Fa'amau lau masini.

O le ae mauaina le fa'amavaega lima/pulea fa'apotopotoga i le agavale (mai le nofoa o le tagata fa'afoe) le itu o le masini e fa'atu i luga ma fafo atu o le ala e sau ai i le nofoa.Toso le leve (po o le au) i le pito i luma (ae le o le joystick i luga) i luga, ma o le mea atoa o le a luelue i luga ma tua.Uu le lima o loʻo faʻapipiʻi i le faʻavaa faʻataʻavalevale, laa i luga o le ala, ma toso oe i luga i le fogafale, ona lulu i totonu ma nofo.A uma ona nofo i lalo, toe toso le lima agavale i lalo, ma tulei le lima fa'amalolo e loka ai i totonu.

10

10. Nofo i le nofoa o le tagata fa'afoe ma va'ava'ai solo e fa'amasani oe i fa'atonuga, fua, ma le fa'atonuga a le tagata fa'afoe.E tatau ona e va'ai i le ki fa'amumu (po'o le keypad, mo masini komepiuta e amata ai masini) i luga o le fa'amafanafanaga i le itu taumatau, po'o le ulu i lou itu taumatau.Fai se fa'amatalaga faalemafaufau e mata'ituina le vevela o le afi, le mamafa o le suau'u, ma le maualuga o le suauu a'o fa'aogaina le masini.O lo'o iai le fusipa'u e puipui ai oe i totonu o le fale ta'avale a le masini pe a fa'asolo. Fa'aaoga.

11

11.Uu ia laau fiafia, ma fealua'i solo teisi, ina ia lagona le latou gaioioiga. O la'au nei e pulea le pakete/boom fa'apotopotoga, lea e ta'ua o lesu'e(o lea le igoatrackhoemo so'o se ala eli eli) ma le galuega fe'avea'i o le masini, lea e fa'afefe ai le pito i luga (po'o le ta'avale) o le masini pe a fa'agaoioia.O laau nei o le a toe foi i taimi uma i ale faaituautulaga pe a tatala, taofi soʻo se gaioiga e mafua ona o lo latou faʻaogaina.

12

12.Va'ai i lalo i le va o ou vae, ma o le a e iloa atu ai ni u'amea uumi e lua ma 'au o lo'o pipi'i i luga.O mea ia o le taʻavale / taʻavale pulea. E pulea e taʻitasi le taamilosaga o le ala i le itu o loʻo i ai, ma tuleia i luma e mafua ai ona agai i luma le masini.O le tuleia o le laau i luma o le a liliu ai le masini i le itu faafeagai, o le tosoina o le laau i tua o le a liliu ai le masini i le itu na toso ai le laau, ma le taamilomilo (tulei le tasi laau a o tosoina le isi) o ala e mafua ai le masini. e taamilo i se nofoaga e tasi.O le mamao o lau tulei pe toso nei fa'atonuga, o le vave foi lea o le gaioi o le masini, o lea a o'o i le taimi e vili ai i luga ma alu, fa'agaioi lemu ma sologa lelei nei fa'atonu.Ia mautinoa o lo'o e nofouta i le itu e fa'asino i ai ala a'o le'i e malaga.O le lau o loʻo i luma.O le tulei ese o levi mai ia te oe (agai i luma) o le a faagaioi ai lealai luma ae afai ua e viliina le taavale e lagona e pei o loo e alu i tua.E mafai ona tupu ai se a'afiaga e le'i mafaufauina.Afai e te taumafai e aga'i i luma ma toe fo'i i tua le masini, o lou inertia o le a fa'atosina ai oe i luma, ma fa'amalosi atili ai le fa'atonuga.E mafai ona tutusa lenei mea ma le auala e tatau ona e suia ai lau taʻavale pe a ave se taavale i tua, o le ae aʻoaʻoina i le taimi.

13

13.Va'ai i lalo i luga o laupapa fola, ma o le a e va'ai atu i isi pule e lua, fa'aitiitia le fa'aaogaina.I le itu agavale, o le a e vaʻai i se tamaʻi pedal poʻo se faʻamau e faʻaogaina i lou vae agavale, o lesaoasaoa maualugafa'atonu, fa'aaoga e fa'aola ai le pamu ta'avale ma fa'atelevave ai le malaga a le masini pe a fa'asolo mai le tasi nofoaga i le isi.O lenei vaega e tatau ona fa'aogaina i luga o laufanua lamolemole, laugatasi i se ala sa'o.I le itu taumatau o loʻo i ai se pedal e ufiufi i se ipu uʻamea faʻapipiʻi.A e susue i luga le faavaa, o le a e iloa ai seauala e luapetala.O le pedal lea e fa'ao'o ai le su'e a le masini i le agavale po'o le taumatau, o lea e le tau sasau ai le masini e o'o atu i le nofoaga e te mana'omia ai le pakete. le pa'u fa'atatau ina ia mafai ai e le masini ona fa'a faigofie tele.

14

14. Va'ai i le itu taumatau, i luma o le fuifui mea faifa'aili ma o le a e va'ai i le isi lua levers po'o le fa'atonu laau.O le pito i tua o le throttle, lea e faateleina ai le RPM o le afi, e masani lava o le tosoina i tua, o le vave foi lea o le saoasaoa o le afi.O le 'au lapo'a o le lau pito i luma (po'o le lau fa'ata) fa'atonutonu.O le tosoina o lenei leve e siitia ai le lau, o le tuleia o le au e faʻaititia ai.O le lau e mafai ona faʻaoga mo le faʻavasegaina, tuleia o otaota, poʻo le faʻatumuina o pu, e pei o le bulldozer i luga o se fua laʻititi, ae faʻaaoga foi e faʻamautu ai le masini aʻo eli i le suʻega.

15

15.Fa'aola lau afi.A ola le afi, e tatau ona e faaeteete e aloese mai le tuʻia faʻafuaseʻi o soʻo se laau faʻatonutonu na faʻamatalaina muamua, talu ai soʻo se gaioiga o soʻo se tasi o nei faʻatonuga e mafua ai se tali vave mai lau masini.

16

16.Amata ona fa'agasolo lau masini.Ia mautinoa o lo'o si'i uma le lau pito i luma ma le u'amea, ma tulei i luma le fa'atonu o le foeuli.Afai e te le o fuafua e fai so'o se galuega fa'ailoga i le masini, fa'aaoga le lau o le dozer a'o gaioi, e mafai ona e pulea le la'au e tasi i lima ta'itasi.O laau e tu latalata lava ina ia mafai ona uu uma i le lima e tasi, ona mimilo lea e tulei pe toso le laau a o gaioi, e mafai ai e lou lima taumatau ona saoloto e sii pe tuu i lalo le lau o le dozer, ina ia mafai ai. ia tausia i le maualuga sa'o mo le galuega o lo'o e faia.

17

17.Savalivali teisi le masini, liliu ma tua ina ia masani i le taulimaina ma le saoasaoa. Va'ai i taimi uma mo lamatiaga a'o e fa'agaoioi le masini, talu ai o le boom atonu e mamao atu nai lo le mea e te manatu, ma e mafai ona fa'aleagaina tele pe a pa i se mea.

18

18.Su'e se nofoaga talafeagai i lau vaega fa'ata'ita'i e fa'ata'ita'i ai le galuega eli a le masini.O laau fiafia i luga o fa'amau lima e pulea ai le boom, pivot, ma le pakete, ma e mafai ona faagaoioia i se tasi o auala e lua, e masani ona ta'ua.a'e tuapetrackhoemode, lea e filifilia ma se ki i tua po o le itu tauagavale o le nofoa i luga o le laupapa fola.E masani lava, o nei faatulagaga e fa'ailogainaApeF, ma fa'amatalaga o fa'agaioiga o la'au i lenei tusiga o lo'o i totonu o leAfaiga.

19

19.Tu'u i lalo le lau o le dozer ma tulei i luma le au fa'atonu i luma o le fa'amafanafanaga i lou itu taumatau se'ia mau i luga o le eleele.Uu uma ia laau fiafia, ia faaeteete ia aua ne'i faagaioi seia e sauni.E te mana'o e amata ile si'i ma fa'alalo le vaega autu (i totonu) fa'ato'a muamua.E faia lea i le tosoina sa'o o le joystick i tua e sii i luga, tulei i luma e tuu i lalo.O le siiina o le laau fiafia e tasi i le taumatau po o le agavale e tosoina ai le pakete i totonu (si'i) e ala i le fa'agaioi o le laau i le agavale, po'o le togi i fafo o le pakete (lafoa'i) e ala i le fa'anofo i le itu taumatau.Sii i luga ma tuu i lalo le boom mo ni nai taimi, ma faataavale le pakete i totonu ma fafo e vaai po oa o latou lagona.

20

20.Fa'agaioi i luma le la'au fiafia agavale, ma o le vaega lona lua (i fafo) o le boom o le a luelue i luga (e ese mai ia te oe).O le tosoina o le la'au i totonu o le a fa'afo'i atu ai le pa'u pito i tua ia te oe.O se tuufaatasiga masani mo le afu palapala mai se pu o le tuutuu ifo lea o le pakete i totonu o le palapala, ona toso lea i tua le pomu agavale e toso ai le pakete i totonu o le palapala agai ia te oe, a o tosoina le laau taumatau i le agavale e asu ai le eleele i totonu o le pakete.

21

21.Fa'asolo le joystick agavale i lou agavale (ia mautinoa o lo'o mama le pakete mai le eleele, ma e leai ni fa'alavelave i lou agavale).Ole mea lea ole a fa'aoso ai le ta'avale atoa ole masini ile pito i luga ole ala ile agavale.Fa'agaioi lemu le la'au, talu ai o le a fa'afuase'i ona mimilo le masini, o se gaioi e fa'amasani ai.Toe tulei le joystick agavale i tua i le taumatau, ma o le a pivote le masini i le taumatau.

22

22.Fa'ata'ita'i pea i nei ta'iala se'ia e maua se lagona lelei mo mea latou te faia.O le mea lelei, ma le lava o faʻataʻitaʻiga, o le ae faʻagaoioia taʻitasi e aunoa ma le mafaufau lelei i ai, taulai atu i le matamata i le pakete o fai lana galuega.A e lagona le mautinoa i lou gafatia, faʻaoga le masini i le tulaga, ma alu e galue.

 

E TE MANA'O E GALUEGA MA TATOU?